Bűnmegelőzési szolgáltatások > Börtön - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Bűnmegelőzési szolgáltatások > 10 weboldal. Kategória leírása: Börtön és bűnmegelőzési szolgáltatások - jogi védelem, lelki gondozás, bűnmegelőzés oktatás, biztonságtechnikai szolgáltatások.

borton.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Prisontek Kft.
http://www.prisontek.com/

Ipari-elektronikai és szoftver fejlesztések lebonyolítása rövid határidővel kiemelkedő minőségben. Cégünk 2006 májusában kezdett dolgozni a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézetet biztonságtechnikai rendszerének fejlesztésén. A szigorú biztonsági követelményeknek megfelelően több ezer elektronikai berendezés került kifejlesztésre, legyártásra és telepítésre. Az intézményben a CCTV, tűzjelző és kábel televízió rendszer kivételével minden eszköz saját fejlesztésű és gyártású termék.

Prisontek Kft.
Dirickx Kerítés Kft.
http://www.dirickx.hu/

Széles termékskálánkban megtalálhatók a táblás és tekercses kerítések, kerítésfonatok, oszlopok, kapuk, korlátok, szerelési kiegészítők. A Dirickx cég kerítésrendszereivel mindenféle létesítmény, épület körülkerítése megoldható.

Dirickx Kerítés Kft.
Bátki Pál Ügyvédi iroda - Büntetőjog
http://batki.info/index.php/ugyved/buntetojog-ugyved/

Az összes jogág közül a büntetőjog az, amelyben az eljárás alanyait a legsúlyosabb szankciók fenyegetik. A terhelteknek gyakran már a jogerős ítélet meghozatala előtt szabadságkorlátozó intézkedésekkel kell szembenézniük, vagyonuk egy része lefoglalásra, illetve zár alá kerülhet. A büntetőeljárási törvény egyes súlyos bűncselekmények gyanúja esetén, vagy más okból (pl.a terhelt előzetes letartóztatásban van) kötelezővé teszi, hogy a terhelnek (gyanúsítottnak vagy vádlottnak) védőügyvédje legyen. A védelem joga azonban minden terheltet megillet, akkor is ha ügyében a védelem nem kötelező...

Bátki Pál Ügyvédi iroda - Büntetőjog
Bot & Vilceanu ügyvédi iroda - büntetőjog
http://www.romanugyved.hu

Bot & Vilceanu Ügyvédi Iroda közel 30 éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik. Ügyvédi irodánk Romániában, Nagyváradon található.

Bot & Vilceanu ügyvédi iroda - büntetőjog
Dr. Hermann Ivett Annamária - Büntető ügyek
http://hermannet.hu

A büntető eljárásban csak ügyvéd képviselheti a terheltet, más néven gyanúsítottat, vádlottat. A védő legfőbb feladata – nevéből is kitűnően – a terhelt segítése, jogi tanácsokkal való ellátása, ha pedig fogva van, a vele való kapcsolat tartása. A terhelt az, akivel szemben büntetőeljárást folytatnak. A terhelt a nyomozás során gyanúsított, a bírósági eljárásban vádlott, a büntetés jogerős kiszabása, illetve a megrovás, próbára bocsátás vagy javítóintézeti nevelés jogerős alkalmazása után elítélt.

Dr. Hermann Ivett Annamária - Büntető ügyek
Biztonságirácsok, védőrácsok -és ajtók
http://www.royalmetal.hu/

www.royalmetal.hu - Biztonsági rácsok, védőrácsok és védőajtók, valamint acél termékek és egyéb lakatos szerkezetek a Royal-Metal Kft-től.

Biztonságirácsok, védőrácsok -és ajtók
dr. Vidákovics büntetőjogász
http://www.vidakovics.hu/

Bűncselekmény elkövetésével vádolják? Határozott Büntetőjogi Védelem, megbízható, tapasztalt ügyvéd, Budapesten, az V. kerületben. Végigkíséri ügyfeleit az ügy minden szakaszán, egyszer sem hagyja őket magukra. Az ügyfelek folyamatos tájékoztatást kapnak e-mailben, minden apróbb részletről.

dr. Vidákovics büntetőjogász
Lakatos-zárszerviz Budapest
http://www.ajtoablakracs.hu/

Lakatosipari munkák, biztonsági rácsok, ajtórácsok, ablakrácsok, tűzlétrák, kéményseprő létrák gyártása, zárszerelés. Non-Stop zárszerviz. Fő tevékenységi körünkön kívül vállaljuk mindennemű lakatosipari termék, például: kapu, kerítés, tetőkijáró, erkélykorlát, beltéri és kültéri korlátok, elő tetők gyártását, rozsdamentes bútorok, tárgyak javítását. Egyedi igényeivel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Telefon: 06305867113

Lakatos-zárszerviz Budapest
Büntetőjogi ügyvéd, munkajogász
https://www.drkatonacsaba.hu/buntetojog/2021/07/18/legjobb-buntetojogi-ugyve ...

Dr. Katona Csaba büntetőjogi ügyvéd, munkajogász vagyok. Ügyvédjelöltként egy neves budapesti ügyvédi irodában tevékenykedtem. Itt megismerkedtem a jog szinte minden jelentősebb területével. Azonban már az egyetemi éveim alatt egyértelművé vált számomra, hogy elsősorban a büntetőjog, illetve a munkajog az, amire szakosodni kívánok. A szakmában eltöltött közel 10 év megerősített a specializálódással kapcsolatos elhatározásomban, a gyakorlat ugyanis azt mutatja, hogy Ügyfeleimet kizárólag abban az esetben tudom professzionális szinten képviselni, ha meghatározott jogterületekkel foglalkozom.

Büntetőjogi ügyvéd, munkajogász
Magánnyomozó Budapest
https://security-expert.hu/hu/szolgaltatasok/magannyomozas

Követelésbehajtás, adósság kezelés, vagyonvédelmi és személyvédelmi szolgáltatások teljes körűen, kedvező árakkal, a Security-Expert felkészült, rutinos, megbízható csapatával. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot: testőr, party guard, rendezvénybiztosítás szolgáltatások jó áron.

Magánnyomozó Budapest
Hirdetések
Oldal leírása
borton.wyw.hu: Börtön katalógus - Magyar, külföldi börtönök, javítóintézet, börtönélet, börtönlázadás, híres börtönök, gyermekbűnözés, szegedi fegyház, szabadságvesztés, börtönszleng, börtönfilmek, halálbüntetés.
Gyűjteményünkben 130 válogatott börtön témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 130 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 37806