Magyar börtönök, büntetés-végrehajtási intézetek > Börtön - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Magyar börtönök, büntetés-végrehajtási intézetek > 14 weboldal. Kategória leírása: Magyarországi börtönök, büntetés-végrehajtási intézetek, felügyeleti szervek.

Tipp

BVOP
http://www.bvop.hu/

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának hivatalos honlapja. A magyar büntetés- végrehajtás legfontosabb célja ma is az, amit a magyar történelem kiemelkedő alakja, Deák Ferenc igazságügy- miniszterként még 1848-ban meghatározott, s ez a fogvatartottak biztonságos őrzése, az emberséges bánásmód és az, hogy szabadulásukat követően lehetőség szerint módjuk legyen beilleszkedni a társadalomba.

BVOP

borton.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Intézmények térképen
http://www.bvop.hu/?mid=4&lang=hu

Büntetés-végrehajtási Intézmények Magyarországon, térképen.

Intézmények térképen
Magyarországi büntetés-végrehajtási intézetek
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kateg%C3%B3ria:Magyarorsz%C3%A1gi_b%C3%BCntet%C ...

Magyarországi büntetés-végrehajtási intézetek A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából.

Magyarországi büntetés-végrehajtási intézetek
Állampusztai Büntetés-végrehajtási Intézet
http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%81llampusztai_Orsz%C3%A1gos_B%C3%BCntet%C3% ...

Az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet büntetés-végrehajtási intézet a Bács-Kiskun megyei Állampusztán. Költségvetési szerv, jogi személy. Alaptevékenysége a külön kijelölés által meghatározott körben: az előzetes letartóztatással, továbbá a felnőtt korú férfi elítéltek fegyház, börtön és fogház fokozatú szabadságvesztésével összefüggő büntetés-végrehajtási feladatok ellátása. Felügyeleti szerve az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium, szakfelügyeletet ellátó szerve a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága.

Állampusztai Büntetés-végrehajtási Intézet
Wikipédia: Váci Fegyház és Börtön
http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1ci_Fegyh%C3%A1z_%C3%A9s_B%C3%B6rt%C3%B6n

A Váci Fegyház és Börtön büntetés-végrehajtási intézet a Pest megyei Vácon.

Wikipédia: Váci Fegyház és Börtön
Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézete (Tököl)
http://hu.wikipedia.org/wiki/Fiatalkor%C3%BAak_B%C3%BCntet%C3%A9s-v%C3%A9gre ...

A Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézete (Tököl) büntetés-végrehajtási intézet a Pest megyei Tökölön. Költségvetési szerv, jogi személy.

Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézete (Tököl)
Wikipédia: Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézet
http://hu.wikipedia.org/wiki/Baracskai_Orsz%C3%A1gos_B%C3%BCntet%C3%A9s-v%C3 ...

A Baracskai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet büntetés-végrehajtási szerv a Fejér megyei Baracska község közigazgatási területén. Költségvetési szerv, jogi személy. Alaptevékenysége a külön kijelölés által meghatározott körben az előzetes letartóztatással, a felnőtt korú férfi elítéltek fegyház, börtön és fogház fokozatú szabadságvesztésével, továbbá az elzárással összefüggő büntetés-végrehajtási feladatok ellátása. Területe 1945-ben került – államosítással – az Igazságügyi Minisztérium kezelésébe. A mezőgazdasági művelésre szolgáló földterület és a hozzá tartozó gazdasági épületek egy része előzőleg Dreher Antal tulajdonát képezte...

Wikipédia: Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézet
Szegedi Fegyház és Börtön
http://web.t-online.hu/bvszeged/

A Szegedi Fegyház és Börtön országos- és megyei büntetés-végrehajtási szakfeladatokat ellátó büntetés-végrehajtási intézet.

Szegedi Fegyház és Börtön
Budapesti fegyház és börtön
http://bv.gov.hu/budapesti

A Budapesti Fegyház és Börtön a magyar büntetés-végrehajtás emblematikus intézete. Több mint százéves múltja, a történelmi eseményekben játszott szerepe, jellegzetes épületei, területe, és nem utolsósorban a fogvatartotti állomány nagysága és összetétele miatt helye megkerülhetetlen a hazai börtönügy történetében. A „Gyűjtő” igazi intézmény, amelyről még az is hallott, aki sohasem került összeütközésbe a törvénnyel, fogalom, ami generációk számára mást és mást jelent. Egy olyan börtön, amire az emberek napjainkban is kíváncsiak.

Budapesti fegyház és börtön
Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön
http://hu.wikipedia.org/wiki/S%C3%A1toralja%C3%BAjhelyi_Fegyh%C3%A1z_%C3%A9s ...

A Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön büntetés-végrehajtási intézet a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sátoraljaújhelyen. Költségvetési szerv, jogi személy. Alaptevékenysége a külön kijelölés által meghatározott körben az előzetes letartóztatással, továbbá a felnőtt korú férfi elítéltek fegyház és börtön fokozatú szabadságvesztésével összefüggő büntetés-végrehajtási feladatok ellátása.

Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön
Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet
http://hu.wikipedia.org/wiki/Veszpr%C3%A9m_Megyei_B%C3%BCntet%C3%A9s-v%C3%A9 ...

A Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet büntetés-végrehajtási szerv Veszprém megye székhelyén, Veszprémben.

Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet
Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet
http://www.bvfo.t-online.hu/

Az intézet Pest megyei és a fővárosi előzetesen letartóztatottak elhelyezéséről gondoskodik. Itt történik az úgynevezett megőrzéses fogvatartottak elhelyezése is, akik valamely okból tárgyalásra, kihallgatásra, vizsgálatra várnak, azonban a büntetésüket más büntetés-végrehajtási intézetben hajtják végre. Elitéltek (kis létszámban) az intézet működési, fenntartási munkáinak elvégzése miatt töltik itt a büntetésüket. A fogvatartotti átlag létszám 1800-1900 fő között van.

Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet
Balassagyarmati Fegyház és Börtön
http://www.gyarmatbv.axelero.net/

A Balassagyarmati Fegyház és Börtön honlapja. Balassagyarmat Madách út 2. 2660

Balassagyarmati Fegyház és Börtön
Váci Fegyház és Börtön
http://invitelweb.hu/bvvac/index.html

A Váci Fegyház és Börtön országos jellegű végrehajtó intézet. Az intézet alapterülete közel 29 000 m2, beépítettsége közel 60 %-os. Az intézet alapfeladataként biztosítja a jogerősen elítélt felnőttkorú férfiak szabadságvesztés-büntetése végrehajtását fegyház és börtön fokozatban, valamint az illetékességi területéhez tartozó három városi bíróság által elrendelt előzetes letartóztatás foganatosítását. A fegyház a börtönnél szigorúbb végrehajtási mód. Váci Fegyház és Börtön, 2600 Vác, Köztársaság út 62-64.

Váci Fegyház és Börtön
BVDOSZ
http://www.bvdosz.hu/

A Büntetés-végrehajtási Dolgozók Országos Szakszervezeti Szövetségének honlapja.

BVDOSZ
Hirdetések
Oldal leírása
borton.wyw.hu: Börtön katalógus - Magyar, külföldi börtönök, javítóintézet, börtönélet, börtönlázadás, híres börtönök, gyermekbűnözés, szegedi fegyház, szabadságvesztés, börtönszleng, börtönfilmek, halálbüntetés.
Gyűjteményünkben 130 válogatott börtön témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 130 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 37806