Börtön hírek, cikkek, írások > Börtön - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Börtön hírek, cikkek, írások > 16 weboldal. Kategória leírása: Bűnügyi hírek, írások, publikációk. Börtön hírek, cikkek, írások.

borton.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
kékfény | [origo]
http://www.origo.hu/cimkek/kekfeny/index.html?tag=k%E9kf%E9ny

A Kékfény oldala az [origo]-n. Rablás, baleset, bűnözés...

kékfény | [origo]
Börtönblog
http://bvpszichologiahirek.blogspot.com/

A blogon olvasható bejegyzések kutatáson, valamint hazai és nemzetközi szakirodalmon alapszanak, továbbá a saját véleményemet tükrözik. Mindez azt jelenti, hogy az itt olvasható bejegyzések, nem biztos, hogy egybehangzanak a Büntetés-végrehajtási Szervezet hivatalos álláspontjával. Meggyőződésem azonban, hogy a bloggal közvetett és közvetlen módon a büntetés-végrehajtást szolgálom. Fliegauf Gergely

Börtönblog
zsaru.hu
http://www.zsaru.hu/

Zsaru Rendőrségi Magazin Online. Bűnügyi hírek, baleset, körözés...

zsaru.hu
Túlzsúfoltak a magyar börtönök
http://www.jogiforum.hu/hirek/7588

Túlzsúfoltak a magyar börtönök - a büntetés-végrehajtás országos parancsnokának sajtótájékoztatója. Magyarországon 32 börtönben, 11 ezer férőhelyen 18 ezer elítéltet tartanak fogva; a büntetés-végrehajtási intézetek feltöltöttsége 159 százalékos. E tényszámokat Bökönyi István vezérőrnagy, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka ismertette kedden, Veszprémben, a helyi bv-intézet állománygyűlését követő sajtótájékoztatón. Közölte azt is, hogy az ország legzsúfoltabb börtöne a veszprémi, a feltöltöttség 300 százalékos, s a börtönőrök is itt dolgoznak a legegészségtelenebb körülmények között.

Túlzsúfoltak a magyar börtönök
police.hu
http://www.police.hu/

police.hu - Hírek, sajtó, közérdekű információk, jogszabályok, nyomtatványok...

police.hu
Szabadulás a bűnözésből
http://www.bizonysagok.hu/bizi/bunozes.php

Ezen az oldalon belül olyan emberek bizonysága olvasható, akik a megtérésük előtt bűnözésből éltek. Volt aki a börtönt is megjárta. De ma már bátran beszélnek múltjukról, amitől Jézus megváltotta őket. Ma már a társadalom hasznos tagjai, akik ismerik Istent és szeretik.

Szabadulás a bűnözésből
Last minute a halálgyárba
http://www.hetek.hu/fokusz/200508/last_minute_a_halalgyarba

Telefoninterjú az ecuadori börtönben fogva tartott H. Levente 20 éves drogfutárral.

Last minute a halálgyárba
Börtönkapu
http://www.borton.eoldal.hu/

Miért is gondoltam, hogy egy ilyen oldalt létrehozok? Ennek sok oka van, én átéltem azokat a megaláztatásokat, ami egy olyan országban történik, ahol azt gondolnánk, hogy a törvény igen is a jó mellett áll és kiderül az igazság. Én is azok közé az emberek közé tartoztam, akik elolvasták az összes pletykalapot, a híreket. Én is hittem, aztán egy napon saját bőrömön tapasztaltam, hogy mire képesek az újságírók. Az oldalon sok érdekességet fogtok találni. Megismerhetitek a magyar jogrendszert, érdekes történeteket, eseteket dolgozok fel, és meismerhetitek a börtöni életet...

Börtönkapu
A büntetés, annak célja, jogalapja
http://www.jogiforum.hu/publikaciok/86

Dr. Szabó Péter - Jelen dolgozat témájaként a büntetés elemzését választottam, mivel talán ez a kérdés tarthat a legnagyobb érdeklõdésre számot a társadalomban. Számtalanszor folytatnak vitát politikusok a büntetések szigorításáról, a halálbüntetés visszaállításáról. Baráti társaságokban éles vitákat hallottam arról, hogy érdemes-e, szükséges-e a halálbüntetést visszaállítani. Napjainkban a sajtóorgánumok minden jelentõsebb bûnesetrõl beszámolnak, mivel azok érdeklik a társadalmat. A rendszerváltás után a társadalom értékítélete felbomlott és az emberek hiába kerestek kapaszkodót a jogban, az nem volt azonos saját erkölcsi meggyõzõdésükkel.

A büntetés, annak célja, jogalapja
Börtön a városért
http://www.jogiforum.hu/hirek/20671

Börtön a városért - Rabok szépítették Eger városát. Az egri börtön 45 lakója mintegy 1000 munkaórát dolgozott a hevesi megyeszékhelyen a Börtön a városért elnevezésű program végrehajtása során – közölte a program pénteki, Egerben megtartott záró konferenciáján az intézmény parancsnoka.

Börtön a városért
Tizenkét év után szabadult a Whiskys rabló
http://www.origo.hu/itthon/20120130-szabadul-a-viszkis-ambrus-attila-a-soroz ...

Tizenkét év után, kedden szabadult a sátoraljaújhelyi börtönből Ambrus Attila, a kilencvenes évek legismertebb sorozatrablója, aki harminc pénzintézetet rámolt ki hat év alatt, miközben többször is bohócot csinált a rendőrségből.

Tizenkét év után szabadult a Whiskys rabló
Enyhébb büntetést kapnak a Cozma-gyilkosság vádlottjai
http://www.origo.hu/itthon/20120427-jogeros-iteletet-hirdetett-a-gyori-itelo ...

Nem kap életfogytiglani büntetést az első fokon életfogytiglani fegyházra ítélt Raffael Sándor és Németh Győző a Marian Cozma-gyilkosságban a jogerős ítélet szerint. A harmadrendű vádlott, Sztojka Iván büntetését 20 évről 8 évre csökkentette a bíróság.

Enyhébb büntetést kapnak a Cozma-gyilkosság vádlottjai
Vádemelés Zalatnay Sarolta ellen
http://www.origo.hu/itthon/20130125-vadat-emeltek-zalatnay-sarolta-ellen.html

Nagyobb kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalás bűntettével vádat emeltek Zalatnay Sarolta ellen. A Csillagszem Állatvédelmi Alapítvány vezetőjétől közel kétmillió forintot csalt ki, melyet a mai napig nem fizetett vissza. Ha bűnösnek találják, visszaesőként a korábban elengedett büntetését is le kell ülnie...

Vádemelés Zalatnay Sarolta ellen
CIA - Ideiglenes börtönök
http://www.hirszerzo.hu/cikk.a_cia_mukodtethet_kulfoldon_ideiglenes_bortonok ...

Az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) a jövőben is fogva tarthat terroristagyanús személyeket külföldön, ideiglenes börtönökben - írta a szerdai The Washington Times.

CIA - Ideiglenes börtönök
Stohl Andrást könyve miatt beperlik
http://hvg.hu/itthon/20121020_Blikk_Stohl_Andras_ujra_bortonbe_kerulhet

A kiadó és a szerző mellett Stohl Andrást is büntetőper fenyegeti Szalai Vivien Magyar börtönpokol című könyve miatt...

Stohl Andrást könyve miatt beperlik
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
borton.wyw.hu: Börtön katalógus - Magyar, külföldi börtönök, javítóintézet, börtönélet, börtönlázadás, híres börtönök, gyermekbűnözés, szegedi fegyház, szabadságvesztés, börtönszleng, börtönfilmek, halálbüntetés.
Gyűjteményünkben 130 válogatott börtön témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 130 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 37806