Börtönlázadás, szökések > Börtön - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Börtönlázadás, szökések > 9 weboldal. Kategória leírása: Börtönlázadások, börtönszökések.

borton.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Sátoraljaújhelyi börtönlázadás
http://hu.wikipedia.org/wiki/S%C3%A1toralja%C3%BAjhelyi_b%C3%B6rt%C3%B6nl%C3 ...

1944. március 22-én a 16 órai zárkanyitáskor a zárkákba belépő őröket lefegyverezték, majd a megszerzett kulcsokkal kiszabadították a társaikat. A börtön elfoglalása rövid időt vett igénybe, de a kitörés a riadoztatott magyar helyőrség, a rendőrség és a beérkező német erők fegyvertüzében összeomlott. Az épületből kijutottak többsége – a mai Partizán utca vonalán – a város feletti Magas-hegyen keresztül észak, észak-nyugati irányba menekült a német katonai egységek gránáttüze elől, másokat a közeli utcákban lőttek agyon.

Sátoraljaújhelyi börtönlázadás
Rejtélyes börtönszökés Ausztriában
http://www.hirszerzo.hu/cikk.kiszabadult_a_kigyoember_-_rejtelyes_bortonszok ...

Az ételek beadására szolgáló lyukon keresztül szökött meg egy letartóztatott Ausztriában cellájából. A rendőrök kígyóembernek nevezték el a szokatlanul ügyes fiatalembert.

Rejtélyes börtönszökés Ausztriában
Budapest: Megszökött egy rab
http://www.origo.hu/itthon/20090810-megszokott-egy-rab-a-kulso-munkarol-buda ...

A Fővárosi Csatornázási Művek telephelyéről, külső munkáról szökött meg egy rab Budapesten. A férfi elment a vécére, és ezután a felügyelő már hiába kereste őt. A rendőrség körözést adott ki a lopás miatt büntetését töltő fogoly ellen.

Budapest: Megszökött egy rab
Börtönlázadás Los Angelesben
http://index.hu/bulvar/2009/08/09/bortonlazadas_los_angelesben_255_sebesult/

Kétszázötvenöt rab sebesült meg abban a börtönlázadásban, amely helyi idő szerint szombat este tört ki egy Los Angeleshez közeli fegyintézetben, és mintegy négy óra hosszáig tartott. A sebesült rabok közül 55-öt kórházba kellett szállítani.

Börtönlázadás Los Angelesben
Lázadás tört ki egy kaliforniai börtönben
http://www.origo.hu/nagyvilag/20090809-lazadas-tort-ki-egy-kaliforniai-borto ...

Kétszázötvenöt rab sebesült meg abban a börtönlázadásban, amely helyi idő szerint szombat este fél 9-kor tört ki egy Los Angeleshez közeli fegyintézetben, és mintegy négy óra hosszáig tartott. A sebesült rabok közül 55-öt kórházba kellett szállítani - közölte vasárnap a kaliforniai büntetés-végrehajtás vezetése. A Los Angeles Times című lap azt írja, hogy Chino város férfibörtönében a lázadás a börtönkomplexum egyik épületében tört ki. Röviddel később tűz ütött ki a részlegben, amely hamarosan lángokban állt.

Lázadás tört ki egy kaliforniai börtönben
Monte Christo tanítványai
http://www.hetek.hu/hatter/200008/monte_christo_tanitvanyai

Florida, Martin börtön. A déli napsütésben átforrósodott udvaron a rabok éppen egészségügyi sétájukat rótták. Hirtelen erősödő berregés hallatszott, és az égből egy helikopter ereszkedett egyenesen közéjük. A megdöbbent őröknek még felocsúdni sem volt idejük, mialatt az egyik rab felugrott a gép lépcsőjére, és már emelkedtek is át a magas kőfalakon, vissza az ég felé. Így szökött meg június elején Steven Witchett – ám ő csak egy a sok-sok eset közül. Már Monte Christo grófja sem az első volt, és a rabok, hiába minden, ma is szöknek: csak az amerikaiak közül évente hatszázan lógnak meg...

Monte Christo tanítványai
Lázadás robbant ki egy brit börtönben
http://www.origo.hu/nagyvilag/20090412-lazadas-robbant-ki-egy-brit-bortonben ...

Leverték azt a lázadást, amely Londontól 160 kilométerre egy brit börtönben robbant ki szombaton. A zendülés egy napig tartott, az összecsapásokban három rab sérült meg.

Lázadás robbant ki egy brit börtönben
Sorban szöknek meg a belga rabok
http://www.origo.hu/nagyvilag/20090809-sorban-szoknek-meg-a-rabok-a-belga-bo ...

Két börtönőr megsérült, egy rab pedig súlyosan megsebesült a belgiumi Monsban vasárnap kora este, amikor két rab a börtönfalon át próbált megszökni. Az elmúlt hetekben sorozatban szöknek meg a rabok Belgiumban...

Sorban szöknek meg a belga rabok
Nem játszhatnak online a rabok
http://www.origo.hu/techbazis/hightech/20090619-nem-jatszhatnak-online-a-bri ...

Kitiltották a wifi-kapcsolatot használó játékkonzolokat az angol börtönökből, mivel egyes rabok a vezeték nélküli interneten keresztül szökéshez szükséges terveket kommunikáltak kint lévő ismerőseikkel.

Nem játszhatnak online a rabok
Hirdetések
Oldal leírása
borton.wyw.hu: Börtön katalógus - Magyar, külföldi börtönök, javítóintézet, börtönélet, börtönlázadás, híres börtönök, gyermekbűnözés, szegedi fegyház, szabadságvesztés, börtönszleng, börtönfilmek, halálbüntetés.
Gyűjteményünkben 128 válogatott börtön témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 128 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 37508